Aut. kloakmester til kloakarbejde i Holstebro

​Som husejer er det dit ansvar, at alle afløbsinstallationer på din grund fungerer optimalt.

Din kloakmester til alt indenfor kloakservice og kloakarbejde

​Søger du en kloakmester til kloakservice eller kloakarbejde i Holstebro, Herning eller omegn? Som husejer er det dit ansvar, at alle afløbsinstallationer på din grund fungerer optimalt. Her står vi hos Barslund og Gasseholm, som autoriseret kloakfirma og kloakmester, klar med vores ekspertise.

Kloakarbejde og reparation af skader

​Opdager du en skade på kloaknettet, er vi altid parat til at tage hånd om problemet, så du undgår, at skaderne fører til f.eks. rotteproblemer, fugt- og lugtgener og oversvømmelser.​

Forebyg selv skader

​I det daglige kan du selv gøre meget for at forebygge problemer med afløb og kloakker: Hold dæksler og riste fri for jord, sten, blade og andet, der kan stoppe afløbssystemet. Rens jævnligt tagrender for blade og rengør jævnligt gulvafløbene grundigt. Er der noget, du ikke selv kan klare? Det skal du ikke bekymre dig om. Det er derfor, vi er her. Vi kan som kloakmester hjælpe med alt indenfor kloakarbejde og kloakservice i Herning og Holstebro-området.

Kloakarbejde og tv-inspektion

Med tv-inspektionen kan vi lokalisere skader på kloaksystemet, så du undgår, at brud på rørledninger fører til vandspild, oversvømmelser, forurening eller rotteproblemer.

Kontakt vores kloakmester angående kloakservice og -arbejde

Har du spørgsmål, eller ønsker du et tilbud om fast service, så kontakt os.​ Vi kan fanges på (45) 97 47 27 23 og på mail: post@aulum-murer.dk.

(+45) 97 47 27 23
post@aulum-murer.dk