Firmaprofil

​Skal facaden renoveres, taget udskiftes eller badeværelset moderniseres?

Murer nær Herning og Holstebro

​Skal facaden renoveres, taget udskiftes eller badeværelset moderniseres? ​Så kontakt​murerfirmaet Barslund & Gasseholm ApS.​

​Vi har mange års erfaring med at løse alle slags mureropgaver, hvad enten det er reparationer, vedligeholdelse eller nybyggeri.

SØGER DU EN KVALITETSBEVIDST MURER?

Vores dygtige og kvalitetsbevidste murere sikrer, at opgaverne bliver udført med sans for detaljerne og fokus på det gode håndværk.

Vi sørger altid for at give vores kunder en professionel rådgivning om opgaven. Og vi sørger for, at der under hele forløbet er en god dialog. Det er vejen frem mod et færdigt resultat, der fremstår, som vores kunder ønsker det.

MERE END 40 ÅRS ERFARING I MURERFAGET

Vi har eksisteret i 40 år og vi har 30 ansatte i virksomheden.

Murerfirmaet Barslund & Gasseholm ApS er et alsidigt byggefirma med en kundekreds, der omfatter alt fra store virksomheder til private husejere.

​Vi løser alle typer opgaver inden for murerfaget. Fra nybyggeri til modernisering af badeværelser samt kloak og anlægsopgaver.

Vi har et tæt samarbejder med andre faggrupper, og kan derved tilbyde totalløsninger.

Vi lægger vægt på det gode håndværk.

VI KØRER I HELE JYLLAND

Vi kører primært i midt- & vestjylland. Aulum, Herning & Holstebro.

Her på siden har vi samlet en oversigt over, hvilke opgaver vi udfører. Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte os.

Murerfirmaet Barslund og Gasseholm ApS – Din murermester i Aulum, Holstebro & Herning omegn!​

Kontakt din lokale murer idag på +45 9747 2723 

(+45) 97 47 27 23
post@aulum-murer.dk