Firmaprofil

​Skal facaden renoveres, taget udskiftes eller badeværelset moderniseres?

Murerfirma nær Herning og Holstebro

​Skal facaden renoveres, taget udskiftes eller badeværelset moderniseres? ​Vi er et professionelt murerfirma med mange års erfaring og dygtige ansatte. Kontakt​ Murerfirmaet Barslund & Gasseholm ApS, hvad enten du har en mureropgave indenfor reparationer, vedligeholdelse eller nybyggeri.

Søger du et kvalitetsbevidst murerfirma?

Vores dygtige og kvalitetsbevidste murere sikrer, at opgaverne bliver udført med sans for detaljerne og fokus på det gode håndværk.

Vi sørger altid for at give vores kunder en professionel rådgivning om opgaven. Og vi sørger for, at der under hele forløbet er en god dialog. Det er vejen frem mod et færdigt resultat, der fremstår, som vores kunder ønsker det.

MERE END 40 ÅRS ERFARING I MURERFAGET

Vi har eksisteret i 40 år og vi har 30 ansatte i virksomheden.

Murerfirmaet Barslund & Gasseholm ApS er et alsidigt bygge- og murerfirma med en kundekreds, der omfatter alt fra store virksomheder til private husejere.

Hos os kan du få løst alle opgaver inde for murerfaget. Fra nybyggeri til modernisering af badeværelser samt  kloak og anlægsopgaver. Vi har et tæt samarbejder med andre faggrupper, og kan derved tilbyde totalløsninger.

Og så kan du være sikker på, at vi lægger vægt på det gode håndværk.

Vi kører til hele Midtjylland og Vestjylland

Vi kører primært i midt- & vestjylland. Aulum, Herning & Holstebro.

Her på siden har vi samlet en oversigt over, hvilke opgaver vi udfører. Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte os.

Murerfirmaet Barslund og Gasseholm ApS – Din murermester i Aulum, Holstebro & Herning omegn!​

Kontakt din lokale murer idag på +45 9747 2723 

(+45) 97 47 27 23
post@aulum-murer.dk